Tuotteet ja palvelut

Automaattiset ovijärjestelmät

Toteutamme ja ylläpidämme kaikki erilaiset henkilöliikenteen automattiset oviratkaisut. Ratkaisumme sisältävät ovikoneistot ja täydelliset ovipaketit ovilehtineen sekä osastoivat automaattiovet. Kaikki toteutuksemme täyttävät EN 16005 standardin vaatimukset.

Kameravalvonta

Toimitamme laadukkaan kameravalvonnan paikallisella tallennuksella tai pilvipalveluna. Monipuoliset analyytiikkaominaisuudet asiakaskohtaisesti räätälöitynä.

Kulunvalvonta

Olemme brändiriippumattomia ja toimitamme kulloiseenkin kohteeseen siihen parhaiten soveltuvan järjestelmän. Käytämme turvallisia tunnisteteknologioita ja mobiilitunnisteet ovat meille arkipäivää. Kulunvalvonta pilvipalveluna on kiinteistön ylläpitäjälle vaivaton ratkaisu.

Lukitusjärjestelmät

Digitaaliset ja mekaaniset lukitusratkaisut sekä lukitussuunnittelu kauttamme ammattitaidolla. Toteutamme myös nykyaikaisen avaimettoman lukitusratkaisun kiinteistöönne ja taloyhtiöönne.

Murronilmaisujärjestelmät

Oli tarve sitten langattomalle tai korkeimmankin suojeluehdon täyttävälle rikosilmoitusjärjestelmälle, toteutamme sen tinkimättömästi.

Räätälöidyt turvallisuusratkaisut

Käytettävissämme ovat kansainvälisesti parhaat päämiehet ja räätälöimme järjestelmiä asiakaskohtaisesti vaativiin kohteisiin. Toteutukset aina aitavalvonnasta henkilöturvajärjestelmiin. Kysy lisätietoja.